2007.a korvpallipoisid osalesid rahvusvahelisel turniiril – Spadematron CUP 2016!

Lisatud: 11. oktoober 2016 | Autor: Ants Järv |

16.-18. september osalesid Räpina Spordikooli korvpallipoisid rahvusvahelisel turniiril Vinnis. Rakvere külje all asuv Vinni kihas korvpallist ja korvpallipoistest. Kolm päeva kestev korvpallimaraton oli tõeliseks katsumuseks noortele korvpalluritele. Räpina 2007.a poisid said hea karastuse ning kogemused. Kõik kohad mängiti välja. 2007.a arvestuses oli võistkondi kokku 12, mis oli jaotatud 4 alagruppi. Iga alagrupi 2 paremat pääsesid mängima 1-8 kohale ja alagrupi kolmas mängis kohtadele 9-12.

Räpina Spordikool oli ühes alagrupis Tiit Soku Korvpallikooliga ja lätlastega Tukums. Mõlemad olid väga tugevad vastased, kuigi Soku KK ga mängisid Räpina poisid hästi ja kaotus tuli ainult 8 punktise vahega. Lätlastele kaotasime suurelt. Teine päev võitsime teisi lätlasi – Rugaij kindlalt 20punktiga. Ja kolmandalgi päeval saime võidurõõmu maitsta – võitsime tasavägisises mängus Tiit Soku Korvpallikooli II võistkonda 10punktiga. Kokkuvõtteks 10. koht ja Räpina Spordikooli parimaks mängijaks valiti Jaan Junson.

Turniiril osalesid: Jaan Junson, Marvin Poltan, Kevin Salve, Oliver Hans Kaljuvee, Anton Kusnets, Romet Ula, Marcus Erm, Karl Robert Härm, Tambet Nurmetalo. Treener Ants Järv.

Kõik poisid olid tublid ja said väga häid mänge ning kogemusi. Vabal hetkel lõõgastuti Vinni Spordikompleksi ujulas ning elati kaasa korvpalli rahvuskoondisele televiisori vahendusel.

Rahvusvaheline turniir Vinnis 2016 - (2007.a sünd)